Borsa de treball

Data Publicació: 31-10-2019
Referència: 9180
Descripció:
Al Servei de Pneumologia de l’Hospital Moisès Broggi busquem un/a Pneumòleg/loga per cobrir el període PIUC Bàsicament per fer planta i amb Jornada complerta

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-10-2019
Referència: 9062
Descripció:
El centro Jaume I de Mollet, busca neumólogo para pasar consulta en centro médico, multiespecialidad, una mañana o tarde a la semana, de lunes a Sábado. Amplia cartera de clientes. www.mediqsalut.es Contacto: Eugenia Gallart. telf 677528206

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-10-2019
Referència: 9051
Descripció:

OFERTA DE FEINA

S'ofereix un contracte laboral per a un metge pneumòleg en el marc del Programa de Intensificacions de l'activitat investigadora en el Sistema Nacional de Salut (Acció Estratègica en Salut 2019) atorgat per l'Institut de Salut Carlos III (Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats). La jornada laboral serà de 20 hores / setmana amb la possibilitat d'incrementar l'horari i el salari amb guàrdies de Pneumologia al nostre Servei. Aquest contracte tindrà una durada de 24 mesos, a partir l'ú de gener 2020.

 Les activitats es desenvoluparan fonamentalment a l'hospital de dia i en els dispensaris de malalties cròniques, bronquiectàsis i MPOC principalment, del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar (Barcelona). També es contempla que el personal contractat es vinculi a les activitats d'investigació relacionades en marxa dins del grup.

 Els interessats en aquesta oferta d'ocupació hauran de contactar a la Dra. Esther Barreiro a través de correu electrònic: ebarreiro@imim.es.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 09-09-2019
Referència: 8634
Descripció:

L’Hospital General de Granollers  necessita Pneumòleg/a  per incorporació immediata, ofereix contracte a jornada completa amb remuneració del conveni SISCAT.

Interessats/des  poden enviar CV a Dr. Enric Barbeta (ebarbeta@fhag.es)

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 03-09-2019
Referència: 8537
Descripció:

Mediqsalut, necesita incorporar un Neumólogo para el centro médico ubicado en Sant Joan Despí. www.mediqsalut.es Persona de contacto Eugenia Gallart. egallart3@gmail.com . Telf 677 52 82 06

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 01-07-2019
Referència: 8023
Descripció:
Se precisa incorporar un/a especialista en Neumología para pasar consulta de la especialidad en el Centro Médico Sagrada Familia, de próxima inauguración en Barcelona. Ofrecemos contrato mercantil de duración indefinida. Pagamos por acto médico. Incorporación en octubre de 2019. Interesados envíen CV actualizado a sanitaricentrearibau@agrupacio.es o bien llamen al 679075231.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 20-06-2019
Referència: 7968
Descripció:

Se oferta plaça de pneumologia amb contracte d’adjunt a l’Hospital Vall d’Hebron per un any, l’horari de 8 a 17 h. possibilitat de prorrogar el contracte un any més.

Interessats contactar amb el Dr. Iñigo Ojanguren (iojanguren@vhebron.net)

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-05-2019
Referència: 7678
Descripció:

BADALONA SERVEIS ASSISTENCIALS necessita metge/ssa adjunt/a especialista en Pneumologia (ref. ah 12/19). Es demana, títol d’especialista via MIR en Pneumologia. Es valorarà: Formació i experiència professional, habilitats en treball en equip, planificació, comunicació, inquietuds en la recerca i aplicació de TICS i orientació a l’usuari intern i extern. Competències corporatives: compromís, flexibilitat, orientació a les persones, efectivitat i entusiasme. S’ofereix: Contracte laboral indefinit, retribució segons conveni SISCAT, incorporació immediata, dedicació jornada 1.334 hores anuals. Les persones interessades en aquesta plaça han d’enviar a l’Àrea de Desenvolupament i Formació Professional a l’adreça electrònica: seleccio@bsa.cat , fins el dia 3 de juny de 2019 inclòs, la següent documentació: Carta de sol•licitud de plaça indicant la referència, currículum i fotografia actual mida carnet. Fotocòpia titulació.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació