Salutació


Benvolguts companys i companyes.

Els dies 12,13 i 14 d’abril, celebrarem la XXXVI Diada Pnemològica a Lleida, organitzada pel Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Fa ja molts anys que el nostre servei no organitza una Diada. Per això ens fa una especial il.lusió aquest nou repte. Aquests anys que han passat, han portat paral·lelament un important desenvolupament del Servei i la seva consolidació en la Sanitat de Lleida.

Continuarem amb la realització del Curs d’Actualització en Pneumologia per l’Atenció Primària, fonamental en l’esglaó de continuïtat de l’assistència en el malalt respiratori i també en la realització de la 2ª Jornada de Recerca Bàsica en Pneumologia, pilar fonamental que ha de coexistir amb la medicina assistencial per un futur desenvolupament de la nostra especialitat.

El programa esta estructurat en sessions curtes de diferents temes actuals en l’abordatge del pacient respiratori.

Aquests esdeveniments no només permeten millorar i actualitzar els coneixements i actitud davant les malalties respiratòries, sinó que també comporten un acte social, de relacions entre el diferents professionals, establir nous contactes, obrir portes a noves col.laboracions i iniciatives de projectes...

Volem reconèixer l’esforç i agrair la col.laboració dels ponents i moderadors. Tanmateix agrair a tots vosaltres la vostra assistència i a la indústria farmacèutica el seu suport a la Pneumologia Catalana imprescindible per desenvolupar molt dels projectes de la nostra Societat.

En nom del comitè organitzador ens plau convidar-vos a assistir i poder gaudir de la vostra companyia.

Esperem que el programa d’aquest any sigui del vostre interès. Us hi esperem.
Joan R Rozadilla Sacanell

DATES D'INTERÈS
Falten...
Límit inscripcions: 12-14 Abril de 2018
Límit abstracts: 19 de Gener de 2018
SEU
La Llotja de Lleida<br>Teatre Municipal i Palau de Congressos
La Llotja de Lleida
Teatre Municipal i Palau de Congressos

Avinguda Tortosa,6-8
25005 Lleida
Tel. Oficina (+34) 973 22 11 55
Tel. Taquilla (+34) 973 23 96 98
http://www.lallotjadelleida.com
COM ARRIBAR-HI