Salutació


Benvolguts companys i companyes.

Els propers 4, 5 i 6 d’abril celebrarem a Terrassa la XXXVII Diada Pneumològica, que organitzem el Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari MutuaTerrassa.

Ens fa especial il·lusió preparar la Diada perquè des del 2001 no es celebrava a la nostra població. En aquella ocasió es va co-organitzar amb el Consorci Sanitari de Terrassa i va representar un important esforç de coordinació i treball de dos Serveis de Pneumologia petits. En aquests 18 anys les coses han canviat molt i ambdós Serveis ens hem fet grans, fet que ens ha animat a organitzar la Diada 2019 de manera independent. Ha estat tot un repte i un honor que la Junta de la SOCAP hagi confiat en nosaltres per dur-ho a terme.

Hem treballat perquè el programa d’enguany sigui interessant, amb temes d’actualitat i amb contingut científic d’alt nivell, amb ponents de primer ordre i del territori, que confiem compleixin les vostres expectatives. Per altra banda, el dijous continuarem fent el Curs d’Actualització en Pneumologia per l’Atenció Primària i la 3ª Jornada de Recerca Bàsica en Pneumologia. Ambdues activitats són fonamentals per la nostra especialitat, la primera com a formació de metges amb els que hem de treballar de manera conjunta i coordinada, i la segona com a impuls en el camp de la investigació.

Portar a terme aquesta nova edició de la Diada Pneumològica serà possible gràcies a la col·laboració de molts actors, entre els que voldríem destacar a ponents i moderadors, per la seva predisposició i esforç, i a la indústria farmacèutica, sense el suport de la qual no es podrien portar a terme molts dels projectes de la nostra Societat. Aprofito per expressar-lis el nostre sincer agraïment, que fem extensible a tots els col·laboradors que ens han ajudat.

Només ens queda convidar-vos i animar-vos a venir a Terrassa, terra d’indústria tèxtil, del Modernisme, dels Minyons de Terrassa, del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, i moltes meravelles més. Us hi esperem per tal de gaudir, no només d’un interessant programa científic, si no també de la retrobada amb companys i amics, que en moltes ocasions és font d’inspiració per nous projectes comuns.

Us esperem a Terrassa!
Dra. Roser Costa Solà

Dr. Jose Sanz Santos

DATES D'INTERÈS
Falten...
Inscripcions online fins:
21 de març de 2019
Límit abstracts:
11 de gener de 2019
SEU
Centre Cultural Terrassa
Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Ègara, 340
08221 Terrassa
Telf. 93 780 41 22 (informació)
http://www.fundacioct.cat