Salutació

Cartell DiadaBenvolguts companys i companyes,

El dia 7, 8 i 9 d’abril de 2011 celebrarem la XXIX Diada Pneumològica a Badalona. Com a pneumòlegs i badalonins ens il·lusiona el repte d’organitzar la trobada anual dels pneumòlegs catalans i esperem estar a l’alçada de la confiança dipositada per la Societat Catalana de Pneumologia.

La Diada del 2011 mantindrà, com les dues anteriors, una jornada dedicada a la Pneumologia a l’Atenció Primària. No podria ser d’altra manera pertanyent el Servei de Pneumologia de l´Hospital Municipal de Badalona a una organització sanitària integral (Badalona Serveis Assistencials). Esperem que el programa científic que hem elaborat resulti interessant a una àmplia majoria de professionals dedicats a la pneumologia.

Agraïm d´ antuvi la col·laboració dels companys que participaran com a ponents i moderadors. També hem d’expressar el nostre reconeixement a la industria farmacèutica, el seu suport continua sent imprescindible per desenvolupar els projectes d’investigació impulsats per la nostra Societat. Tot i que corren temps econòmicament difícils, esperem comptar amb la seva inestimable col·laboració.

Què es pot dir de Badalona als qui no la coneixeu? Es el mar omnipresent, el bàsquet que apassiona , els romans per sota terra, els vestigis encara presents d’un passat industrial que la feu créixer; és tot això i molt més.

Veniu a Badalona; gaudirem de trobar-nos un any més i compartir experiències i coneixements.

 

Dr. Jaume Oriol

Dra. Silvia Fernandez