Salutació

En nom del comitè organitzador, tenim el plaer de convidar-vos a la XXXII Diada Pneumològica que se celebrarà al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages els dies 4 i 5 d'Abril de 2014.

Per començar, voldríem agrair a la junta de la Societat Catalana de Pneumologia l'encàrrec d'organitzar aquesta Diada. Per nosaltres és tot un repte que recollim amb la il·lusió i les ganes de la primera vegada. Recolzats pels comitès organitzador i científic, esperem oferir-vos un programa a l'alçada de la nostra Societat.

La Societat Catalana de Pneumologia es caracteritza per l'excel·lència dels seus professionals tal com queda palès amb les nombroses publicacions tant en l'àmbit nacional com en l'internacional, així com amb la participació en tota mena esdeveniments científics d'alt nivell. Per aquest motiu, segur que tant els ponents com els moderadors d'aquesta diada faran que sigui del màxim interès per a tothom. Per a tots ells el nostre més sincer agraïment i reconeixement.

També voldríem reconèixer i agrair el suport de la indústria farmacèutica, imprescindible perquè la Diada sigui l'èxit que ha sigut any darrera any i que malgrat la greu situació econòmica actual, segueix apostant i recolzant a la pneumologia catalana.

Com en edicions anteriors, mantindrem la porta oberta als companys d'Atenció Primària amb l'exitosa jornada del dijous per tal seguir treballant junts en l'atenció dels pacients amb malalties respiratòries cròniques.

Aprofitant la vostra estada entre nosaltres, deixeu-nos aconsellar que conegueu i fruïu de la nostra comarca, tan a prop de tot arreu i tan rica en paisatges, gustos i colors. Segurament durant la diada no podreu gaudir-ne en profunditat, però podria ser la excusa perfecta per tornar-nos a visitar. Us assegurem que s'ho val.

Per acabar, només ens falta agrair a tots els companys del comitè organitzador i científic així com a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques per tot el seu suport. Sense tots vosaltres aquesta Diada no seria possible.


Emili Marquilles i Òscar Bernadich
Directors de la Diada 2014