Salutació

Benvolguts companys i companyes

Els dies 17 i 18 d'abril de 2015 celebrarem la XXXIII Diada Pneumològica a l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet. Per nosaltres és un plaer convidar-vos i poder gaudir de la vostra presència durant aquests dos dies.

Fa molts anys que el nostre hospital no organitza una Diada i és per això que ens fa especial il·lusió tornar-nos-hi a posar. Aquest any continuarem amb la realització del Curs d'Actualització en Pneumologia per l'Atenció Primària, peça clau en la continuïtat assistencial dels nostres pacients.

Aquestes trobades no només permeten millorar el coneixement i l'atenció de les malalties respiratòries, sinó que també són un important acte social on permet retrobar-nos amb amics i companys, compartir un cafè o un dinar, establir nous contactes, obrir portes a nous projectes i col·laboracions.

Esperem que el programa d'aquest any, força clínic i assistencial, sigui del vostre interès. Volem reconèixer i agrair la col·laboració dels ponents i dels moderadors i el seu interès per aquesta Diada. Tanmateix, agraïm a la indústria farmacèutica el seu recolzament a la Pneumologia Catalana, el qual és imprescindible per desenvolupar molts dels projectes de la nostra Societat.

Com veureu és molt fàcil arribar fins a l'Hospitalet, per mar, terra o aire... per tant, no teniu cap excusa per no ser-hi. Us esperem.

Jordi Dorca i Sargatal
Susana Padrones Sánchez