Salutació

Benvolguts companys i companyes,

Els dies 23 i 24 de març de 2012 celebrarem la  XXX Diada Pneumològica, un honor i un repte en que hi posem molta il·lusió.

L’hospital de San Joan Despí que pertany al CSI esta situat  a la cruïlla entre tres municipis del Baix Llobregat a on la nostra àrea d’influència és actualment de 35.0000 persones aproximadament.
Sant Joan Despí es una població  amb molts edificis modernistes  encara que mes coneguda per la TV3  i les instal·lacions del Barça.

Tenim un hospital  molt nou  amb  el nom d’una persona  gran, en edat i en saviesa, el Dr. Broggi.
Aquesta combinació de joventut i experiència  és també la que tenim al nostre  equip de metges i infermers del servei  encara que el que predomina son els joves, joves i  experts.

Igual com al nostre servei hem apostat per la gent jove també  hem buscat un ponents joves, joves i experts, alguns ja molt consolidats i altres que comencen a despuntar. Ens presentaran un programa  variat, ens explicaran els temes mes nous i actuals de la nostra  especialitat  i que esperem trobeu atractiu
Farem algunes sessions multidisciplinars, farem una jornada amb medicina primaria el primer dia, ja que creiem que  la continuïtat assistencial és bàsica pel bé dels nostres pacients. I com a mostra d’innovació canviem el format dels pòsters i farem  presentacions digitals.

Com la Diada no nomes és ciència, ens trobarem amb els amics, compartirem  unes hores, uns àpats i podrem visitar una part del modernisme de Sant Joan Despí.

Com us he dit  ho estem preparant amb moltes ganes de que vingueu i de que us agradi,  apunteu les dates a l’agenda, us esperem a tots!

 

Dra. Rosa Montoliu

 


Finalitza enviament abstracts
16 gener 2012

Canvi Quota Inscripció
12 febrer 2012